» » Мы в издательстве "Харчевик"

 
 
 

Мы в издательстве "Харчевик"

Мы в издательстве "Харчевик"

– Для нашої компанії минулий рік пройшов під девізом трьох «З» – «Зростання Заради Задоволення!» Таке кредо надихнуло наших працівників і сприяло підвищенню продажів на 67% порівняно з 2014 роком.

Торік ми значно розширили асортимент мийних засобів ТМ «PROFI». Також покращили якісні характеристики продукції – тепер вона відповідає закордонним аналогам, а ціни прийнятні для українського ринку.

Цього року плануємо розширювати асортимент ТМ «PROFI» засобами для миття скла, рідкого мила для рук із запахом персику, також хочемо поновити формули деяких вже знаних товарів. Крім того, ми наблизились до отримання сертифікату ISO 9001 та ISO 22000.

Продукція нашої компанії призначена для усіх підприємств харчової промисловості. Нашими постійними клієнтами є такі знані вітчизняні компанії, як «Ласунка», «АВК», Краматорскький м`ясопереробний завод, «АПК-Інвест» й багато інших. Крім мийних засобів для харчових підприємст, в асортименті ТМ «PROFI» також є засоби для професійного клінингу, автомийок, сегмента HoReCa та домашнього використання.

Нещодавно сталися зміни у структурі керування компанією. Зі зміною менеджменту ставимо собі за мету втілити якісні зміни у роботу: насамперед ми стали більш клієнтоорієнтованими. Уже зараз наша команда відзначає позитивні зрушення. Сподіваємося, що найближчим часом нашу компанію очікують стрімкіше зростання та розвиток.

 

Видання "Харчовик" 

"М'ясна індустрія" стр.14 


 

Категория: Статьи


Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:
Комментарий:
  • wink winked smile am
    belay feel fellow laughing
    lol love no recourse
    request sad tongue wassat
    crying what bully angry
Введите код: *
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив